Over ons

NoodverlichtingLED.nl, al meer dan 8 jaar een begrip op het gebied van noodverlichting.

Welkom bij NoodverlichtingLED.nl. Wij zijn van oorsprong een groothandel in kwalitatief goede LED nooduitgang verlichting die we aanbieden tegen scherpe prijzen. Ook als consument, VVE of installateur kunt u nu rechtstreeks bij ons uw armaturen inkopen.

Keurmerken voor veilig winkelen
- NoodverlichtingLED.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Klik hier voor de link.
- NoodverlichtingLED.nl is tevens aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Klik hier voor de link.

Voordelen voor u als consument dat wij zijn aangesloten bij deze keurmerken:
1) NoodverlichtingLED voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving
2) 14 dagen om retour aan te melden
3) 14 dagen om het product retour te sturen 
4) Binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour (mits u kunt aantonen dat het product is verstuurd) het geld gecrediteerd
5) Onafhankelijke geschillenbeslechting
6) Klantbeoordelingen voor transparantie

Assortiment
Voor het samenstellen van het assortiment aan nooduitgang verlichting werken we samen met keuringsinstanties, installateurs, brandbeveiligingsspecialisten en natuurlijk eindklanten die deze armaturen uiteindelijk in hun gebouw krijgen geïnstalleerd.

Door met alle schakels in de keten samen te werken kunnen we onze producten zo produceren dat ze:

  • Gemakkelijk zijn te installeren en onderhouden (voor de installateur).
  • Voldoende lichtoutput produceren en beschikken over een test knop (voor de keuringsinstanties en brandbeveiligingsspecialisten).
  • Beschikken over een fraai design (voor de eindklant).

Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op het gebied van de inkoop van kwalitatieve producten uit Oost Azië en (Oost) Europa, zijn wij gekomen tot het nooduitgang verlichting assortiment dat u op deze website vindt.

NoodverlichtingLED.nl is een onderdeel van LumenXL b.v., specialist op het gebied van LED verlichting. LumenXL richt zich op de levering van voornamelijk LED verlichting in Europa, met als voornaamste markten Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Bij bestellingen vanaf 500 armaturen per type kunnen we ook op maat produceren.

CE en NEN keuring
Al onze armaturen voldoen aan de eisen die worden gesteld vanuit de CE normering en de NEN. De armaturen zijn zodoende goedgekeurd voor de Europese markt en liggen op voorraad in Enschede, waardoor we een korte levertijd van een werkdag hebben. Als u advies nodig heeft over de installatie van de noodverlichting dan kunt u het beste contact opnemen met een lokaal brandbeveiligingsbedrijf of installateur.

Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom noodverlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kerngegevens: 
Merknaam: NoodverlichtingLED.nl
Bedrijfsnaam: LumenXL bv
Ingenieur Hanlostraat 15 (Let op: bezoek alleen op afspraak)
7547 RD Enschede
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL 856613654B01