Over ons

NoodverlichtingLED.nl, al meer dan 8 jaar een begrip op het gebied van noodverlichting

Welkom bij NoodverlichtingLED.nl. Wij zijn van oorspong een groothandel in kwalitatief goede LED nooduitgang verlichting die we aanbieden tegen scherpe prijzen. Ook als consument kunt u nu rechtstreeks bij ons uw armaturen inkopen. Voor het samenstellen van het assortiment aan nooduitgang verlichting werken we samen met keuringsinstanties, installateurs, brandbeveiligingsspecialisten en natuurlijk eindklanten die deze armaturen uiteindelijk in hun gebouw krijgen geïnstalleerd.

Door met alle schakels in de keten samen te werken kunnen we onze producten zo produceren dat ze:

  • Gemakkelijk zijn te installeren en onderhouden (voor de installateur).
  • Voldoende lichtoutput produceren en beschikken over een test knop 
(voor de keuringsinstanties en brandbeveiligingsspecialisten).
  • Beschikken over een fraai design (voor de eindklant).

Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op het gebied van de inkoop van kwalitatieve producten uit Oost Azië en (Oost) Europa, zijn wij gekomen tot het nooduitgang verlichting assortiment dat u op deze website vindt.

NoodverlichtingLED.nl is een onderdeel van LumenXL b.v., specialist op het gebied van LED verlichting. LumenXL richt zich op de levering van voornamelijk LED verlichting in Europa, met als voornaamste markten Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Bij bestellingen vanaf 500 armaturen per type kunnen we ook op maat produceren.

Al onze armaturen zijn goedgekeurd voor de Europese markt en liggen op voorraad in Enschede, waardoor we een korte levertijd van een werkdag hebben. Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom noodverlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kerngegevens: 
Merknaam: NoodverlichtingLED.nl
Bedrijfsnaam: LumenXL bv
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL 856613654B01