Over ons

NoodverlichtingLED.nl - de specialist in noodverlichting

In 2009 zijn we begonnen met de verkoop van verlichtingsproducten aan verlichtingspeciaalzaken, installateurs en groothandelaars in Europa. Met de jaren is het verlichtingsassortiment flink uitgebreid met nieuwe producten. En met de opkomst van online winkelen hebben we de focus verlegd naar rechtstreekse verkoop aan consumenten en eindklanten. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en die kwaliteit bieden we aan tegen scherpe tarieven. Dat kunnen we doen omdat we zelf controle hebben over de hele keten: van product design, fabrieksproductie tot aan het inpakken van je pakketje in ons magazijn in Enschede.

CE gekeurde armaturen

Voor het samenstellen van het assortiment aan nooduitgang verlichting werken we samen met keuringsinstanties, installateurs en brandbeveiligingsspecialisten. Al onze armaturen zijn goedgekeurd voor de Europese markt en liggen op voorraad in Enschede, waardoor we een korte levertijd van een werkdag hebben.

Voordelen voor jou als klant

Jij als klant staat bij ons op nummer 1. Dat merk je aan de snelle levering (voor 23:00 uur besteld op werkdagen, morgen in huis). Je krijgt 50 dagen bedenktijd en retourneren is gratis. We helpen je daarnaast graag met het geven van persoonlijk advies bij de keuze voor de juiste verlichting. Onze klantenservice is bereikbaar via onder andere telefoon en WhatsApp op nummer +31 85 773 19 06. Je kunt ons ook een bericht sturen.

Keurmerk voor veilig winkelen
LumenXL.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk betekent de volgende voordelen voor je als consument:

  • LumenXL voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving.
  • Een 50 dagen retourtermijn.
  • Binnen 14 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag gecrediteerd.
  • Onafhankelijke geschillenbeslechting.
  • Klantbeoordelingen voor transparantie.

Kerngegevens.
Merknaam: NoodverlichtingLED.nl
Bedrijfsnaam: LumenXL b.v.
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL856613654B01
E-mail: [email protected]
Telefoon of WhatsApp: +31857731906

Magazijn (retourenafdeling)
Euregioweg 277
7532 SM Enschede
Afhalen uitsluitend op afspraak

Vestigingsadres
Euregioweg 330 Unit 15
7532 SN Enschede
Geen retour- of bezoekadres

LumenXL in het buitenland
LumenXL Duitsland
LumenXL Denemarken
LumenXL Italië
LumenXL Frankrijk
LumenXL Finland