Verzenden & retourneren

Voor uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 14 dagen mag u het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals u dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. U kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan bent u verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van uw terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

U dient binnen de zichttermijn van 14 dagen aan te geven dat u uw bestelling wilt retourneren. Na de melding heeft u nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren.  Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig bij ons aanmelden via ons retourportaal.

Met uw ordernummer en e-mailadres kunt u inloggen en vervolgens kunt u aangeven welke producten u retour wil sturen. U kunt meteen het retourlabel downloaden.

Let op: wilt u een defect product retourneren, neem dan eerst contact op met de klantenservice. We kunnen u dan sneller verder helpen en de retour kan op de juiste manier verwerkt worden.

U kunt ook uw retour aanmelden per e-mail: [email protected] of per telefoon: +318 5773 1958 of start eenvoudig een webchat. Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen.

Als alternatief op bovenstaande kunt ook het volgende herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen: Herroepingsformulier-consumenten. U kunt ook zelf een soortgelijk formulier maken en op de doos plakken.

Bijlagen:
Herroepingsformulier-consumenten
Algemene voorwaarden