Verzenden & retourneren

Voor uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 14 dagen mag u het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals u dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. U kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan bent u verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van uw terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

U dient binnen de zichttermijn van 14 dagen aan te geven dat u uw bestelling wilt retourneren. Na de melding heeft u nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor u. Wij zullen het volledige aankoopbedrag (inclusief de eventuele verzendkosten op de verzending van ons naar u) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aan ons melden door de bestelling retour te melden in uw account. Mocht u geen account hebben aangemaakt tijdens het invoeren van uw bestelling, dan kunt u dit alsnog doen. Als u bij het aanmaken van dit account hetzelfde e-mailadres gebruikt, als het e-mailadres dat is gebruikt in de order, dan zal de order alsnog aan uw account worden gekoppeld. Vervolgens kunt u het volgende stappenplan doorlopen:
1) Inloggen
2) Vervolgens kunt u klikken op 'Mijn bestellingen'
3) Daar ziet u achter de order de knop 'Bekijken'. Daar kunt u op klikken.
4) U kunt nu in het overzicht terecht van de desbetreffende order. U kunt vervolgens onderin klikken op de knop 'Artikelen retourneren'.
5) U kunt dan op de volgende pagina de gestelde vragen invullen.
6) Als u nu klikt op 'Verstuur' dan krijgen wij uw retouraanvraag binnen. Na ontvangst van uw pakket, krijgt u zo snel mogelijk bericht van ons. We willen u vragen om in het vak 'reactie' aan te geven of u uw geld terug wenst te krijgen of mogelijk andere producten wenst te ontvangen.

U kunt ook uw retour aanmelden per e-mail: [email protected] of per telefoon: +318 5773 1958 of start eenvoudig een webchat. Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen.

U kunt de bestellingen retourneren naar:
NoodverlichtingLED p/a Montapacking B.V.
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

We ontvangen graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer van uw retourzending via e-mail: [email protected] Zonder track & trace code wordt uw retourpakket trager verwerkt door het magazijn en bent u verantwoordelijk als het pakket niet vindbaar is. Het is belangrijk om op de verpakking te vermelden dat het een retourzending betreft. Wanneer mogelijk, dan is het handig als u de originele pakbon in het pakket doet en daarop noteert welk aantal u exact terug stuurt. U mag de items doorstrepen welke u niet terug stuurt.

Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, dan zullen we dezelfde werkdag nog reageren, zodat u weet dat we uw retourzending in de gaten houden.

Als alternatief op bovenstaande kunt ook het volgende herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen: Herroepingsformulier-consumenten. U kunt ook zelf een soortgelijk formulier maken en op de doos plakken.

Bijlagen:
Herroepingsformulier-consumenten
Algemene voorwaarden