Verzenden & retourneren

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Je dient binnen de zichttermijn van 30 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 30 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Jouw retouraanvraag kun je eenvoudig bij ons aanmelden via ons retourportaal.

Met jouw ordernummer en e-mailadres kun je inloggen en vervolgens kun je aangeven welke producten je retour wil sturen. Je kunt meteen het retourlabel downloaden.

Let op: wil je een defect product retourneren, neem dan eerst contact op met de klantenservice. We kunnen je dan sneller verder helpen en het retour kan op de juiste manier verwerkt worden.

Je kunt ook jouw retour aanmelden per e-mail: [email protected] of per telefoon: + 31 (0) 857731906 of start eenvoudig een webchat. Wij zullen dan voor de retour afwikkeling zorgen.

Als alternatief op bovenstaande kun je ook het volgende herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen: Herroepingsformulier-consumenten. Je kunt ook zelf een soortgelijk formulier maken en op de doos plakken.

Bijlagen:
Herroepingsformulier-consumenten
Algemene voorwaarden